Vakantie in Julianadorp aan zee

Vakantiepark Strandslag

De appartementen maken deel uit van het gezellige familiepark Bungalowpark Strandslag. De faciliteiten die dit park biedt, zijn ook toegankelijk voor gasten van Appartementen aan Zee.Zo is er een midgetgolfbaan, tennisbanen, speelvijver, springkussen, speelvelden, fiets- en bolderwagenverhuur en een gezellig restaurant. Vermaak voor het hele gezin!


Park plaza

Bij restaurant Park Plaza kunt u terecht voor een heerlijk kopje koffie met gebak, een drankje, snacks en een lekker diner. In het restaurant kunt u tevens terecht voor de huur van fietsen, skelters, bolderwagens, midgetgolf en het springkussen.

Speelvijver en speelweide

In de grote speelvijver kunnen de kinderen zich urenlang vermaken. Op de naastgelegen speelweide kan men lekker sportief bezig zijn met o.a. een potje voetbal, volleybal of badminton en een oogje op de kinderen houden. De speelweide en –vijver liggen vlakbij het restaurant, dus voor een ijsje of andere verfrissing hoeft u niet ver te lopen.

Wasserette

Appartementen aan Zee beschikken niet over een eigen wasmachine. Echter aan de entree van het park is een wasserette gevestigd, waar u tegen vergoeding zelf uw was kunt doen. Er zijn twee wasmachines en twee drogers aanwezig.

Strandslag appartementen aan zee
Strandslag appartementen aan zeeStrandslag appartementen aan zeeStrandslag appartementen aan zeeStrandslag appartementen aan zeeStrandslag appartementen aan zeeStrandslag appartementen aan zee